Nieuws

In de corona tijd heb ik mijn kasten leeg getrokken en ben allerlei voorbeelden ,die ik eerder had gemaakt voor cursussen, af gaan maken tot het Quilts zijn geworden. Mijn kinderen ,klein-en achterkleinkinderen mogen volgend weekend , als ze willen er èèn uitkiezen. Ondertussen zijn mijn gedachten wel bezig geweest met kunst. ik heb hele iedeènen ga daar vanaf september weer mee aan de slag. ik kan bijna niet wachten.

De collectie oud-Egyptisch textiel van het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden was de inspiratie voor mijn werk. Het werk wordt samen met het oude textiel geëxposeerd. Ik ben één van de exposanten van de QS2 textielgroep. Het werk is te zien van 24 april t/m 30 september. 2020. Hier een kleine hint.Er heeft een afbeelding in de Leidse krant gestaan en ik ben het nog verschillende keren in een aankondiging van de tentoonstelling tegen gekomen.

 

Als lid van Textielkunst Nu, exposeer ik ook in de Pieterskerk te Leiden, tijdens het Textielfestival van 13 t/m 16 mei 2020.  Het thema is “Bagage”.  Waar ik geweest ben, is aan mijn bagage te zien.

P1070472
P1070744 (2)
P1070745 (2)

De tentoonstelling van het ,quiltersgilde in augustus 2020, waar ik aan deel mocht nemen  gaat niet door, vanwege het Corona virus.

De tour of art van Flevoland,waar ik ook aan deel neem is ook afgelast. aan de alternatieve route doe ik niet mee. Volgend jaar gaan we er weer voor.